Opis

U malenom potoku sa tri kaskade od ukupno 15 metara visine, ovaj vodopad je veoma malo poznat.Za njega ne znaju čak ni svi meštani sela Zagrađe u kome se nalazi,skriven ispod samog kamenoloma "Ćeremide". U junu kada sam ga fotografisao bio je siromašan vodom.Međutim vidi se na samom toku da zna da iznenadi sa velikom količinom vode,kada siguran sam izgleda mnogo impresivnije sa svojom zavidnom visinom.

Posetu zato planirajte u rano proleće ili kasnu jesen.U neposrednoj blizini ovog vodopada imate i veoma interesantan vrh Ostrovica 758mnv. Zatim, tu je i najveci vrh planine Rudnik Veliki Šturac sa 1132mnv.Ako se sve dobro isplanira možete provesti čitav dan u ovom kraju i obići sve ove pomenute lokacije.

Kako do njega?

Informacije o tome kako pronaći ovaj vodopad i GPS koordinate možete pronaći u jedinstvenoj knjizi 'Vodopadi Srbije'

Podeli sa prijateljima

Zatvori

Korišćenje kolačića i prikupljanje podataka korisnika
Korišćenjem ovog sajta vi prihvatate korišćenje HTML-cookies/kolačića koji se postvaljaju na vaš računar i predstavljaju tekstualne datoteke koje prilikom vaše posete veb sajtu šalju nazad informacije o sajtovima sa kojih ste došli na naš sajt i kretanju kroz naš sajt. Prikupljanje ovih informacija nam pomaže da bolje prepoznamo navike posetilaca našeg veb-sajta kako bi mogli da poboljšamo pretragu sajta i unapredimo funkcionisanja veb-sajta. Možete onemogućiti kolačiće aktiviranjem postavke na svom pregledaču koja vam omogućava da odbacite podešenja svih ili nekih kolačića. Na ovom sajtu mogu da se prikupljaju i podaci korisnika na kontakt formi. Pomenute podatke korisnik sajta ostavlja dobrovoljno u formularu i to se smatra saglasnošću da se ti podaci koriste u svrhu kontakta, statističke obrade posećenosti našeg sajta, zakazivanja sastanaka sa predstavnicima firme. Garantujemo da podatke prikupljene na taj način koristimo interno bez ustupanja trećim licima.